september condities

 

 

 

(*)Prijzen incl. BTW en aanbiedingen geldig voor particulieren van 28/09/2018 tot en met 29/10/2018 in het deelnemende ŠKODA-netwerk en zolang de voorraad strekt. Offerte onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt. De nieuwe aangekondigde totaalprijs alle mogelijk kortingen inbegrepen omvat het bedrag van de recyclagepremie.

Recyclagepremie voor de overname van uw oude wagen die minstens 6 maanden op naam van de laatste particuliere eigenaar staat geregistreerd.

Niet geldig voor stockwagens zonder GPS en modellen waarop een ingebouwde GPS niet mogelijk is. Bij het aankopen van een stockwagen zonder GPS of een model zonder ingebouwde GPS-mogelijkheid, kan de klant de keuze maken om de recyclagepremie of welkombonus te vervangen door een Premie voor aankoop draagbare GPS (recyclagepremie, premie draagbare GPS en welkombonus NIET cumuleerbaar).

Afbeeldingen enkel ter illustratie.

Let op, geld lenen kost ook geld.


Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, is louter informatief en houdt geen contractueel verkoopaanbod van D'Ieteren in, noch van ons netwerk van ŠKODA concessiehouders. Deze informatie kan ten alle tijden worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving noch verplichting. De gebruiker erkent dat D'Ieteren het recht heeft om op om het even welk ogenblik de beschikbaarheid van de website te onderbreken omwille van onderhoud of actualisering. Gelieve contact te nemen met uw ŠKODA-concessiehouder teneinde de juiste informatie te bekomen met betrekking tot de prijzen, specificaties van de voertuigen, leveringstermijnen, algemene verkoopsvoorwaarden en toepassingsgebieden van onze waarborgen.